We creëren een wereld verbonden door zicht.

Johnson & Johnson Vision brengt baanbrekende inzichten, wetenschap, technologie en mensen samen om professionals en klanten aan te moedigen om levenslang proactief het gezichtsvermogen te behouden en te verbeteren. Dit is hoe wij dat doen.

Wat wij geloven

Het gezichtsvermogen wordt ondergewaardeerd en niet voldoende behandeld - en wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om te helpen hier verandering in te brengen. Bij Johnson & Johnson Vision zijn we verenigd in ons streven om samen te werken met oogzorgprofessionals en meer mensen over de hele wereld te helpen levenslang hun gezichtsvermogen te behouden en te herstellen.
Unite More

Waarom het belangrijk is

We worden gedreven door een krachtig doel - de ooggezondheid wereldwijd veranderen. We laten ons leiden door de drie pijlers van de verantwoordelijkheid van Johnson & Johnson als bedrijf: het verbeteren van de wereldgezondheid, het verbeteren van lokale gemeenschappen en het waarborgen van de duurzaamheid van onze planeet.
Change More

Hoe we dit doen

Wetenschappelijke innovatie zorgt voor vooruitgang. Nieuwsgierige geesten ontdekken nieuwe oplossingen die ooit slechts fantasie waren. Lees meer over de manieren waarop Johnson & Johnson Vision nieuwe inzichten genereert, veel investeert in R&D en samenwerkt met wetenschappers over de hele wereld. 
Discover More