Vind de juiste multifocale lens voor uw presbyope klant met de ACUVUE® MULTIFOCAL Fitting Calculator.

Klik hier om meer te leren over het gebruik van de Calculator.

Klik hier om de pagina op de home screen van uw mobiele toestel te zetten.

Voer de best sferische subjective refractie in. 

*Verplicht | Wis Alles

  • Sph*
  • Cilinder*
  • Leeftijd* 
  • ADD* 
  • Dominante oog* 
(inclusief 12mm vertex verrekening)

Alle ACUVUE® contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. UV overdracht gemeten met -1.00D lens.

De Calculator wordt aangeboden aan contactlensspecialisten en optometristen en is alleen bedoeld voor educatieve en gemaksdoeleinden, in combinatie met de labeling van ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL, 1-DAY  ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL en ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL. Johnson & Johnson houdt zich niet bezig met voorschrijven en deze Calculator is geen vervanging voor geschikte professionele educatie en training en vervangt ook niet het oordeel van de specialist. Johnson & Johnson kan geen verantwoording nemen voor de accuraatheid en volledigheid van de informatie die wordt verschaft in deze Calculator. Elke klinische situatie zal gezien moeten worden als uniek voor elke klant, en alle behandelingen zullen dienovereenkomstig als individueel moeten worden beschouwd. Johnson & Johnson onderschrijft of adviseert geen enkele specifieke techniek dan wat is beschreven in de product labeling, en andere technieken kunnen volgens de mening van de specialist geschikt zijn.

Belangrijke veiligheidsinformatie: ACUVUE® contactlenzen zijn geïndiceerd voor zichtcorrectie. Zoals met elke contactlens kunnen er oogproblemen, waaronder hoornvliesproblemen, ontstaan. Sommige dragers kunnen lichte irritatie, jeuk of ongemak ervaren. Contactlenzen mogen niet worden gebruikt bij ooginfecties of andere oogaandoeningen, of bij een systemische aandoening die het oog kan aantasten. Raadpleeg het Instructieboekje voor lensdragers voor volledige informatie, inclusief contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen en bijwerkingen. Instructrieboekje voor lensdragers

PP2023MLT4745