Laat je inspireren en til je kennis naar een hoger niveau

Johnson & Johnson Institute biedt de mogelijkheid interactieve webinars te volgen voor iedereen die met onze producten werkt. Er wordt een gevarieerd educatief programma aangeboden waarbij elke online training maximaal 1 uur duurt. U kunt op deze pagina informatie vinden over het programma en u direct inschrijven voor de aangeboden webinars.

 

special webinar: Advice and Guidance for Contact Lens Practice after COVID-19 outbreak

Woensdag 20 mei 16:00 uur en 18 uurSpeaker: Professor Christina Grupcheva

Deze internationale webinar gaat in op hoe de wereld van contactlenzen is veranderd sinds de Corona uitbraak. Professor Christina Grupcheva geeft advies en uitleg over de huidige situatie en die van de toekomst.

(let op: deze webinar wordt gegeven in het Engels)

Aanmelden via MyAccount

 

 

special webinar: Physical and Visual Comfort

Woensdag 27 mei 18:00 uurSpeaker: Dr. John Buch

Definiëren van comfort en discomfort is niet eenvoudig. Bij contactlenzen dragen zowel fysieke als visuele elementen bij aan de algehele comfortervaring. Dr. John Buch heeft veel onderzoek gedaan naar ACUVUE® OASYS with Transitions™ en deelt tijdens deze sessie al zijn ins en outs over deze lens.

(let op: deze webinar wordt gegeven in het Engels)

Aanmelden via MyAccount

 

 

het Programma

 

Maandag 18 mei 10:00 uurVloeistoffen 2 – Vloeistof Interactie

 

Contactlensvloeistof is meer dan alleen “lensjeswater”. Dat blijkt wel uit de eerste training waar de verschillende eigenschappen van een vloeistof worden behandeld. In deze tweede sessie gaan we dieper in op de interactie tussen lens, vloeistof en oog.

Aanmelden via MyAccount

 

 

Woensdag 20 mei 8:30 uurAstigmatisme 2 - Putting it into practice

 
Het lijkt soms moeilijk om problemen met torische contactlenzen op te lossen. Maar dat is het niet. In deze tweede training gaan we aan de hand van voorbeelden kijken hoe je zorgt dat je van een astigmaat geen drop-out maakt.

Aanmelden via MyAccount

 

 

Maandag 25 mei 10:00 uur1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 1 – The Theory

 

Succesvol multifocale lenzen aanpassen? Dat blijft voor velen nog een ver van hun bedshow. Tijdens deze introductietraining bekijken we wat de unieke aspecten zijn van 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL en waarom jij met deze lens wel succesvol kan zijn.

Aanmelden via MyAccount

 

 

Woensdag 27 mei 8:30 uurProblem Solving 5 – Lids & Lashes

 
In deze training gaan we kijken naar de oogleden en oogwimpers. Welke problemen komen voor in dit gedeelte van het oog die invloed hebben op het dragen van contactlenzen en hoe ga je hier als oogzorgspecialist mee om?

Aanmelden via MyAccount

 

 

Inschrijven voor een webinar

Inschrijven en deelnemen aan een van de webinars is heel makkelijk. Log in met uw MyAccount of registreer nu voor een gratis MyAccount. Éénmaal ingelogd kunt u zich op deze pagina direct inschrijven voor één of meerdere sessies. 

 

Webinars terugkijken

Opgenomen webinars kunt u terug kijken. Dit geldt alleen voor onze EMEA webinars. Onze Live Webinars worden niet opgenomen. Heeft u een sessie gemist, dan kunt u zich inschrijven voor de eerstvolgende sessie met hetzelfde onderwerp. Hou hiervoor het actuele programma overzicht goed in de gaten op deze pagina.

Webinars terugkijken