Alles in het THE VISION CARE INSTITUTE® is ontworpen om aan uw professionele behoeften te voldoen en geeft u de inspiratie om te streven naar verbetering van oogzorg en het succes van uw praktijk.

Binnenkort vindt u hier alle informatie over de verschillende trainingen en cursussen die door The Vision Care Institute® worden gegeven op ons trainingscentrum in Amersfoort.

 

Praktijk, geavanceerde tools

Op THE VISION CARE INSTITUTE® hebben we een uitgebreid aanbod van educatieve cursussen waarbij de actieve en praktische leerervaring centraal staat.

Alle cursussen op THE VISION CARE INSTITUTE® zijn zorgvuldig ontworpen om zeer relevant en interessant te zijn. Daarnaast zijn ze gebaseerd op de meest recente onderzoeksresultaten en technologie. Onze cursussen bevatten daarom een unieke combinatie van de verschillende methoden hieronder, om ervoor te zorgen dat u met een nieuwe kijk en geïnspireerd in de praktijk kan brengen wat u geleerd heeft.

 

Praktische vaardigheid sessie

Praktische vaardigheid sessie

Nieuwe technologie

Faculteit interactie

Klas interactie

 

 

Onze cursussen

Loading the player ...
Loading the player ...
Om ogen op een goede manier te kunnen onderzoeken is het belangrijk dat wij goed kunnen waarnemen. De spleetlamp dient met enige regelmaat te worden ingesteld, zeker als er door meerdere specialisten met een spleetlamp wordt gewerkt. Deze instructiefilm laat u zien hoe dit in zijn werk gaat.
Goede hygiëne in de contactlens praktijk is belangrijk. Niet alleen zien wij verschillende klanten, maar ook de preventie van kruisbesmetting dient voorkomen te worden. In deze instructie video wordt uitgelegd hoe een goede hygiëne van de spleetlamp kan worden bereikt.
Loading the player ...
Loading the player ...
De spleetlamp stelt ons in staat om het oog goed te onderzoeken. Om dit onderzoek goed te kunnen doen gebruiken we verschillende belichtingstechnieken. In deze instructievideo wordt de diffuse belichting uitgelegd en gedemonstreerd.
Met behulp van de verschillende belichtingstechnieken kan de spleetlamp ons helpen het oog te onderzoeken. In deze instructievideo wordt de optische sectie uitgelegd en gedemonstreerd.
Loading the player ...
Binnenkort zal u op deze pagina nog meer cursusmateriaal aantreffen.
Een belichtingstechniek die ons in staat stelt de helderheid van de cornea te beoordelen, is de sclerotic scatter techniek. In deze instructievideo wordt u uitgelegd hoe deze techniek wordt toegepast en wordt deze techniek ook gedemonstreerd.

Gezonde ogen en gezonde praktijken

Klik hier om meer te lezen over het cursusaanbod of om u in te schrijven voor een van de cursussen.