24 April 2014

Het veilig en succesvol toepassen van contactlenzen is van vele factoren afhankelijk, maar de bijdrage die elke specialist hieraan kan leveren hangt sterk af van educatie.

Om deze reden, en op basis van ons Credo, stelt Johnson & Johnson Vision Care ondersteuning naar de contactlensspecialist centraal.
Om deze ondersteuning concreet te maken is in 2004 THE VISION CARE INSTITUTE® opgezet. Op dit moment telt THE VISION CARE INSTITUTE® 14 trainingscentra verspreidt over de wereld. Eind 2013 hebben ruim 100.000 specialisten wereldwijd op een van deze centra een training gevolgd. Voor Nederlandse en Belgische specialisten wordt meestal gebruik gemaakt van het trainingscentrum in Praag.

Naast de trainingen op THE VISION CARE INSTITUTE® in Praag, bieden wij vanaf 2014 ook een lokaal programma aan op ons nieuwe trainingscentrum in Amersfoort.

Alle trainingen worden aangeboden op de wijze zoals dit ook op THE VISION CARE INSTITUTE® zelf gebruikelijk is, namelijk geheel op generische basis.

Dit betekent educatie vrij van en onafhankelijk van specifieke producten. Dit is wat deze trainingen uniek maakt.

Naast het aanreiken van educatie tijdens de trainingen zelf, intigreren wij ook digitale voorbereiding en verdieping binnen dit programma. Daarnaast wordt met name de beginnende specialist ook in de praktijk ondersteuning aangeboden via het Contactlens Buddy© systeem.

 

Overzicht & Inschrijven

 

Graag tot ziens!

Johnson & Johnson Vision Care