04 Maart 2018

Zorg ervoor dat klanten in de winkel komen

Hoe? Door via de Nationale Oogzorgbon een lenscontrole aan te bieden voor € 25,-.

Neem voor meer informatie contact op met [email protected] of kijk op www.nationale-oogzorgbon.nl

 
NATIONALE OOGZORGBON haalt online consument naar zelfstandig opticien

Zelfstandige opticiens kunnen er vanaf nu op eenvoudige wijze voor zorgen dat de consument die online of bij de drogist koopt, bij hén in de winkel komt.

Wanneer een consument bij de drogist contactlenzen koopt of een online bestelling doet bij bijvoorbeeld Lensway, Lensworld, Mister Spex, LensExpress of 123Lens, kan de zelfstandige opticien deze consument bij hem in de winkel krijgen. Hoe? Door via de Nationale Oogzorgbon een lenscontrole aan te bieden voor € 25,-.

Hoe werkt de Nationale Oogzorgbon?

De consument kan de Nationale Oogzorgbon gratis downloaden. Hij kiest via de website een opticien, print de bon uit en maakt vervolgens een afspraak voor een lenscontrole. Na de controle rekent de consument bij de betreffende opticien € 25,- af.

De Nationale Oogzorgbon is NIET gekoppeld aan een partij, terwijl wel wordt samengewerkt met vooraanstaande leveranciers als Alcon, Bausch & Lomb, Cooper Vision en Johnson & Johnson.

Voor zelfstandige opticiens is deelname aan de Nationale Oogzorgbon geheel kosteloos. Deelnemers worden vermeld op de landelijke website. De Nationale Oogzorgbon verhoogt de kans op traffic, service en verkoop van producten in de zelfstandige optiekwinkel.

De Nationale Oogzorgbon is een initiatief van een aantal ondernemers, daarbij ondersteund door vier grote contactlensleveranciers en Optitrade.