19 June 2014

Hoe uw klant het geld kan terugvragen. 

Over de hele wereld worden meer contactlenzen gedragen van het merk ACUVUE® dan van welk ander merk dan ook. De reden is dat het niveau van kwaliteit en comfort van ACUVUE® contactlenzen ongelooflijk hoog is. Aangezien zoveel mensen ervoor kiezen ACUVUE® contactlenzen te dragen, zijn we er uiteraard van overtuigd dat het daarom de beste contactlenzen zijn. En nu gaan we zelfs zover dat wij de ACUVUE® consument het geld terug geven, wanneer deze om welke reden dan ook niet tevreden is met de nieuwe ACUVUE® contactlenzen. 

Hoe werkt het? 
De consument neemt eerst contact op met u om hun probleem te bespreken en zo nodig een afspraak te maken. 
Als na hun bezoek nog steeds niet volledig tevreden bent, vult de consument het claim-formulier op deze pagina in en stuur het naar het adres dat op het formulier staat, samen met de aankoopbon en de resterende 75% van de gekochte contactlenzen.
Deze tevredenheidsgarantie dekt alleen de kosten van de contactlenzen. Kosten van de aanpassing of consulten, net als kosten voor contactlensvloeistoffen, komen niet in aanmerking voor vergoeding. Kijk voor de exacte voorwaarden op het claim-formulier.