EDUCATIE PROGRAMMA VAN JOHNSON & JOHNSON VISION
 
Johnson & Johnson Vision heeft educatie hoog in haar vaandel staan. 
 
Omdat wij educatie belangrijk vinden, hebben wij sinds mei 2014 een deel van het educatie aanbod ook naar ons eigen trainingscentrum (op ons hoofdkantoor) in Amersfoort gehaald. Alle trainingen die in ons educatie programma worden aangeboden voldoen aan de eisen die binnen Johnson & Johnson Institute worden gesteld en zijn dus allemaal generisch.
 
Tijdens deze trainingen wordt veelvuldig verwezen naar achtergrond informatie en verdiepingsmateriaal. Al dit materiaal vindt u op deze pagina’s, eenvoudig gelinkt aan de training.
 
Schrijf je in

Praktische vaardigheden

 
Bij deze trainingen ligt de nadruk op het trainen | oefenen van praktische vaardigheden die we in de dagelijkse contactlenspraktijk nodig hebben. Deze trainingen worden daarom ook uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 10 personen.

SPLEETLAMP TRAINING I

In dit eerste deel van onze spleetlamp training wordt de spleetlamp als instrument uitgelegd. Alle functies die een spleetlamp biedt (belichting, filters, meetmogelijkheden) komen aan bod alsmede het juiste gebruik van de diverse onderdelen.

Tijdens de training is er veel aandacht voor het oefenen van de technieken, waaronder vele belichtingstechnieken die u helpen een goede beoordeling van het voorsegment te maken.

 

VIRTUAL CLASSROOM

 

Vanaf 2018 zal Johnson & Johnson Institute een paar maal per jaar haar VIRTUELE CLASSROOM open stellen. In deze sessies -die u gewoon vanachter uw computer kunt volgen- zullen wij diverse onderwerpen behandelen die u kunnen helpen nog succesvoller contactlenzen toe te passen.

De trainingen en sessies worden gegeven door Key Opinion Leaders en internationale onderzoekers.

 

 

Het oplossen van problemen

 
In de dagelijkse praktijk komen problemen met het toepassen van contactlenzen nu eenmaal voor. In deze trainingen wordt uitleg gegeven over de manier waarop deze (onvermijdelijk) ontstaan en hoe deze te herkennen en te identificeren.  
 

Achtergronden & Kennis upgrade

 
Naast trainingen over specifieke onderwerpen bieden wij ook trainingen aan over basis- en achtergrond zaken rondom de toepassing van contactlenzen. Dit zijn ook uitermate geschikte trainingen om de kennis over nieuwe materialen weer eens te verfrissen.